OPERAMINI UTK DUA NEGARA

Posted by CYßΣRKΣsΔnçRΣw on 10:36 AM, 25-Sep-13  •  Comments (1)

Selamat petang semua..semoga petang ini lebih baik dari minggu minggu yang lalu..baiklah,tanpa melengahkan masa atau membuang waktu saya ingin berkongsi operamini yang terbaik di malaysia dan indonesia.Jika ikutkan hati,saya malas mahu share opera ni sebab saya takut nanti kamu salahgunakan pulak.Huhu...

nama operamini yang ini kami gelar "OPERAMINI MALAYINDO".sebab ianya sukar atau susah dikesan oleh mana2 pihak dan ianya sesuai utk mana simkad atau kartu,tak kira la,TELKOMSEL,XL,AXIS,CELCOM,DIGI,UMOBILE,MAXIS walaupun hidup atau mati laluan sungguh hebat dan keren kan..?!

minta maaf screenshotnya xda sebab ada kesilapan teknikal sedikit.jika tertarik,sila klik link dibawah ni..

DOWNLOAD OPERAMINI MALAYINDO

TRICK DOWNLOAD GAMBAR ORIGINAL DI FACEBOOK MELALUIOPERAMINI

Posted by CYßΣRKΣsΔnçRΣw on 08:09 AM, 11-May-13  •  Comments (38)

Adakah anda pernah menyimpan gambar original bersaiz 360x640 di hp?? Dan secara tak sengaja photo itu tiba-tiba terpadam ataupun terhapus.tapi bila anda di fb semula.saiznya sudah berubah.. Baiklah tanpa melengahkan masa silakan LOG IN FACEBOOK anda.kemudian cari photo yg anda target seperti photo kawan anda mahupun cewek anda Bila sudah jumpa buka photo tersebut dan tekan button 1. Bila sudah button 1... [Read More]

SCREEN SIZE CONVERTER (Java dan Symbian)

Posted by CYßΣRKΣsΔnçRΣw on 05:39 AM, 01-May-13  •  Comments (7)

Adakah anda mempunyai game favourite tapi size besar 176x208 sedangkan hp anda ber'size 128x160. so,jom download aplikasi ni resize kan game tersebut..cara penggunaannya pun cukup mudah. 1st,Rename dulu game favourite anda.contohnya seperti ini Gameloft.jar rename'kan menjadi Gameloft.zip jika sudah di rename.silakan buka screen size converter dan cari fail GAMELOFT yg di rename tadi.bila sudah jumpa,anda hanya ikut tutorial di bawah... [Read More]

KOLEKSI OPERA MINI HANDLER JAVA

Posted by CYßΣRKΣsΔnçRΣw on 11:13 AM, 16-Apr-13  •  Comments (5)

Ok,petang ni pula saya akan share koleksi2 operamini empat hingga tujuh.walaupun java tapi aplikasi ini amat ringan dan kurang guna RAM di HP series 60.untuk Fail2nya sila pilih kat bawah ni OPERA MINI 4.2 HANDLER.zip OPERA MINI 4.3 HANDLER.jar OPERA MINI 4.4 HANDLER.jar OPERA MINI 5.0 HANDLER.jar OPERA MINI 5.1 HANDLER.zip OPERA MINI 5.2 HANDLER.zip OPERA MINI 6.0 HANDLER.jar OPERA MINI 6.1 THREE.jar OPERA MINI 6.5 HANDLER.jar OPERA MINI 7.0... [Read More]

LCG jukebox s60v5(signed)

Posted by CYßΣRKΣsΔnçRΣw on 09:20 PM, 18-Mar-13  •  Comments (2)

lcbg1.jpg

lcg2.jpg

lcg3.jpg

lcg4.jpg



download-button.png

OUPENG DAN OPERA S60V2 MAXIS

Posted by CYßΣRKΣsΔnçRΣw on 09:20 AM, 15-Mar-13  •  Comments (2)

Assalamualaikum..kali ni pulak aq nk share operamini maxis utk s60v2 kerana aq pun dlu pngguna s60v2.tapi,sekarang da upgrade guna s60v5 iaitu nokia model x6-16gb.sebenarnya aq malas jugak nk update2 blog..tp,atas permintaan kawan aq terpaksa jugak la.utk operanya silakan download kat bawah ni.

OUPENG 6.2 MAXIS

OPERA 6.1

THANKS TO FARHACK.

Tutorial HACK FB MELALUI OPERAMINI

Posted by CYßΣRKΣsΔnçRΣw on 07:36 PM, 25-Feb-13  •  Comments (2)

carahackfacebookterbar.jpg
Kali ini pulak,aq nk ajar kmu sume cara2 hack fb melalui operamini.kmu hnya preview je gambarnya.lau ada yg x tau hanya tinggalkan comment anda. facebookhack1.jpg

facebookhack2.jpg

facebookhack3.jpg

facebookhack4.jpg

facebookhack5.jpg

facebookhack6.jpg

facebookhack7.jpg

facebookhack8.jpg

facebookhack9.jpg

facebookhack10.jpg

facebookhack11.jpg

facebookhack12.jpg

click kat sini utk info2 lebih lanjut tentang tutorial hack fb melalui operamini

Operamini 4.2 handler celcom(tamat laluan)

Posted by CYßΣRKΣsΔnçRΣw on 05:19 AM, 23-Feb-13  •  Comments (4)

Assalamualaikum semua..hmm...2-3bulan ni aku da jarang2 update blog,rindu pulak rasanya ngn kode2 html.hahax...ok,tanpa melengahkan masa lebih baik terus ke tricknya je.sebelum itu,sila download operamini 4.2 handler ni dan RENAME kan ke format JAR. Bila sudah download,buka operamini tu lalu letakkan kode2 kat http server http://10.1.72.56:8080/ sebenarnya trick ni sejak zaman batu lagi .tapi,x salah jika share2 bin kongsi2.hehe... NOTE: Gunakan proxy :... [Read More]

Operamini Celcom Tamat Laluan Boleh M'Download

Posted by CYßΣRKΣsΔnçRΣw on 06:57 AM, 05-Feb-13  •  Comments (4)

Assalamualaikum semua..pada kali ini saya akan share operamini celcom tamat laluan,tapi yang ini special sikit.opera yang ini boleh muat turun ape2 je..yang tak bestnya pulak opera ni tak boleh download lbih 14mb. SYMBIAN MOD DOWNLOAD DOWNLOAD DOWNLOAD JAVA MOD DOWNLOAD ok,tu je utk hari ini..kalau ada apa2,cari aku je kat dlm facebook.ataupun add kalau sudi XII BORHANVIPBOYZ NINETYFOUR NOTE: Gunakan proxy : 141.0.11.253 dan port mesti la... [Read More]

FREESITE MAXIS

Posted by CYßΣRKΣsΔnçRΣw on 05:43 PM, 17-Jan-13  •  Comments (0)

http://freesite.feproxy.com/

http://freesite.expproxy.com/

http://freesite.freeproxy24h.com/

http://freesite.kproxy.com/

http://freesite.kindprox.com/

http://freesite.xinggangdu.com/

http://freesite.arcproxy.com

http://freesite.unlimit7.com

http://freesite.www.snowcz.eu

http://freesite.safeproxi.com/

http://freesite.unlimit77.com

http://freesite.trustprox.com

http://freesite.www.placesite.com

http://freesite.plus68.com

http://freesite.mobilespeedTest.com

http://freesite.vicjob.com

http://freesite.extra4proxy.com

http://maxis.mobby.me.lroxy.com/

http://maxis.mobby.me.blogme7.com/

http://maxis.mobby.me.prox-service.com/

http://freesite.hi-pto.com/

http://freesite.proxyfx.com/

http://freesite.breakopps.com/

http://freesite.refacebook.net/

http://freesite.fafef5.com/

http://freesite.antsproxy.com/

http://freesite.hi-proxy.com/

http://freesite.burnsummer.com/

http://freesite.refacebook.net/

http://freesite.usonline247.com/



NOTE : Jika ada apa-apa masalah,tinggalkan sahaja comment anda di bawah ni. smile